Julemandens Pitstop er en frivillig forening, som startede i 2015

Hvert år laver vi et stort julearrangement for udsatte familier i og omkring Viborg-Skive.

Som forening har vi døbt arrangementet ”Julemandens Pitstop”. Julemandens Pitstop ligger langt ude i skoven – tæt ved Mønsted mellem Viborg og Skive. Adressen er: Rosgaarden, Holstebrovej 195, Mønsted, 8800 Viborg. – Fortællingen er, at her holder Nissen Baloo til, og én gang hvert år kommer Julemanden måske forbi på sin rundtur. … og det er ganske vist!

Søndag 1. december 2019 gør Julemanden et Pitstop på Rosgaarden,

hvor den gamle lade er omdannet til en stor julestue, som er pyntet op med et juletræ, juledekorationer, julepynt og julelys i massevis.

Båsene er indrettet med små værksteder, hvor børn og voksne kan være kreative med f.eks. at klippe og klistre, lave Juledekroationer og dekorere honninghjerter.

Ved arrangementet underholder Nissen Baloo, og der serveres bl.a. risengrød, æbleskiver, ristet pølser, slik og drikkevarer.

Det hele er superhyggeligt og helt gratis!

Alt dette kan lade sig gøre på grund af frivillige hjælpere og flinke sponsorer, der giver enten økonomiske bidrag eller naturalier til arrangementet.

Desuden har foreningen mange andre frivillige hjælpere, som hvert år i julen er med til at skabe et pusterum for udsatte familier og børn.

Kontakt Mary / Bestyrelsen

Bestyrelsen

Formand Mary Elisabeth Holm

Kasserer Kim Lindenskov

Næstformand Tom Frank Christensen

Webmaster Niels Madsen

Medlem Mari Lykke Barner Haun

Desuden mange andre frivillige. Tusind tak for hjælp og støtte!

Julemandens Pitstop Viborg/Skive

Adresse: Livøvej 25 B

Postnummer og by: 8800 Viborg

CVR-nummer: 38993577

Mail: mary@julemandenspitstop.dk